Almere - Vrouw door misdrijf omgekomen in Almere

Almere - Vrouw door misdrijf omgekomen in Almere

Zaterdag 28 mei trof de politie in een woning aan het Zuidwoldepad in Almere het stoffelijk overschot aan van een 77-jarige vrouw. Uit onderzoek is nu gebleken dat er aanwijzingen zijn van een misdrijf. Het onderzoek naar de toedracht van haar overlijden loopt en de recherche is op zoek naar getuigen.

Toen de zoon van het slachtoffer haar die zaterdag aan het einde van de middag niet kon bereiken, vroeg hij een kennis en buurman om poolshoogte te nemen. Zij troffen de vrouw levenloos aan in haar woning. Een doodsoorzaak kon niet direct worden vastgesteld. Omstandigheden in de woning en de uitkomsten van een gerechtelijke sectie geven een sterke indicatie dat sprake kan zijn van een misdrijf. Het Team Grootschalige Opsporing (TGO) is ingesteld en doet onderzoek naar de exacte doodsoorzaak.

Hiervoor is uw hulp nodig. Heeft u informatie die kan helpen in dit onderzoek? Mogelijk heeft u iets gezien of gehoord die bewuste zaterdag 28 mei of dagen hiervoor. Heeft u het slachtoffer die dag of dagen daarvoor nog gesproken? Heeft u wellicht iets vreemds  opgemerkt? Alle informatie kan van belang zijn en is welkom. Ook wanneer u denkt dat het niets is. Elk detail kan belangrijk zijn en bijdragen aan het oplossen van dit misdrijf. Bel met 0900-8844 of vul onderstaand formulier. Liever anoniem informatie delen? Bel dan met 0800-7000.


Ander nieuws

Video nieuws

Meest bekeken