Emmeloord - Getuigen gezocht mogelijke ontvoering Emmeloord

Emmeloord - Getuigen gezocht mogelijke ontvoering Emmeloord

Op zaterdagochtend 10 september 2022 kreeg de politie een melding dat er een man in de achterbak van een auto werd mishandeld en mogelijk ontvoerd door drie mannen op de Pallasstraat. De auto ging er hierna snel vandoor. Iets later kreeg de politie een melding van vermoedelijk dezelfde auto die in het Kuinderbos in Luttelgeest stond. De politie kon ter plaatse direct twee verdachten aanhouden. Een persoon is zwaar gewond naar het ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 08.45 uur ’s ochtends kreeg de politie een melding dat er een man in de achterbak van een auto werd mishandeld door drie andere mannen. Een vijfde man bleef in de auto zitten. Dit gebeurde op de Pallasstraat in Emmeloord. Doordat een getuige ging roepen, stapten de mannen snel weer in de auto en gingen ze er vandoor in de richting van de Kometenlaan.

Auto gezien in Kuinderbos, Luttelgeest
Iets later, rond 09.35 uur ’s ochtends, kreeg de politie een melding dat er een auto stond in het Kuinderbos, nabij de Schansweg in Luttelgeest, met meerdere mannen en een gewonde man erbij. De politie kwam snel ter plaatse en kon direct twee verdachten aanhouden, dit waren een 32-jarige en 34-jarige man. De zwaar gewonde man werd naar het ziekenhuis gebracht, en is later ook aangehouden, dit was een 47-jarige man. Het is nog onduidelijk wat de rol is van de zwaar gewonde man.

De politie vermoedt dat het bij beide meldingen om dezelfde auto en personen gaat. Daarnaast waren er vermoedelijk nog twee andere personen betrokken bij de mishandeling. Hier is de politie nog naar op zoek.

Signalement
De politie is op zoek naar getuigen die de auto hebben zien rijden of staan in de buurt van Emmeloord of Luttelgeest in de ochtend van zaterdag 10 september. De auto heeft het volgende signalement:

  • BMW 5-series
  • Donkergroene kleur
  • Pools kenteken

De mannen die in de auto zaten waren allemaal kaal, hadden een lichte huidskleur en droegen een donker gekleurde trui en joggingbroek.

Iets gezien?
Heeft u de auto zien rijden of heeft u de auto in het Kuinderbos zien staan? Heeft u de mishandeling of mogelijke ontvoering gezien? Of heeft u beelden waar iets op te zien is? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of klik hieronder om anoniem online een melding te doen. Beelden kunt u direct uploaden via onderstaand tipformulier.

 


Ander nieuws

Video nieuws

Meest bekeken