Soest - Stoffelijke resten gevonden bij onderzoek Lange Brinkweg

Soest - Stoffelijke resten gevonden bij onderzoek Lange Brinkweg

In het onderzoek naar de vermissing van een 52-jarige vrouw uit Soest, heeft op 23 april forensisch onderzoek plaatsgevonden in de woning van de vrouw aan de Lange Brinkweg. Hierbij zijn stoffelijke resten gevonden van een persoon. Deze worden onderzocht om de identiteit en de doodsoorzaak te kunnen vaststellen. Het forensisch onderzoek is nog niet afgerond.

Op 21 januari is de vrouw als vermist gemeld bij de politie. Enige tijd geleden is er een strafrechtelijk onderzoek opgestart naar aanleiding van de vermissing van de 52-jarige Miranda Zitman uit Soest.

In dat onderzoek heeft op 23 april een man zich gemeld bij de politie met informatie over haar vermissing. De man, haar 56-jarige partner, is daarop aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij haar vermissing. Ook is toen een forensisch onderzoek gestart bij hun woning . Het onderzoek zal moeten uitwijzen of de stoffelijke resten toebehoren aan de vermiste vrouw. Het onderzoek zal worden voortgezet, ook naar de mogelijke betrokkenheid van de man.


Ander nieuws

Video nieuws

Meest bekeken